Kodin sähköpalvelut

Sähkötyöt Vaasa

Sähkötyöt Vaasa

Sähkötyöt 30 vuoden kokemuksella

Kaipaatko sähköasennuksille kumppania, joka yhdistää tinkimättömän ammattitaidon ja pitkän kokemuksen?
Kun valitset meidät, valitset 30 vuoden kokemuksen ja tinkimättömän laadun. Olemme täällä tuomassa valoa elämääsi – yksi sähköasennus kerrallaan.
Ota yhteyttä ja koe ero luotettavassa sähköosaamisessa!

Sähkötyöt

Turvalliset ja toimivat sähköt ovat kodin sydän.

Kodin sähköt ovat olennainen osa päivittäistä elämäämme, tarjoten valoa, lämpöä ja mukavuutta. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että sähköjärjestelmä on turvallinen, toimiva ja vastaa nykyaikaisia tarpeitamme. Sähkötöiden suunnittelu, asennus ja ylläpito vaativat kuitenkin ammattitaitoa ja tietämystä.
Jos kodin sähköt ovat vanhat tai tunnet epävarmuutta niiden kunnosta, älä epäröi – turvallisuuden takaamiseksi suosittelemme ammattilaisen konsultaatiota.

Luota ammattilaisiin, luota turvallisuuteen. Ota yhteyttä jo tänään!

Latausasemat

Vaasan Sähkötyöt Oy asentaa autojen latausasemia ammattitaidolla kotipihoihin kuin myös yrityksien toimipaikkoihin. 
Latausasemia on useita vaihtoehtoja ja ne voivat vaihdella latausteholtaan, liittymisstandardiltaan ja sijainniltaan. Kotilatausasemat tarjoavat sähköautojen omistajille kätevän tavan pitää autonsa ladattuna päivittäistä käyttöä varten ja ne auttaa vähentämään riippuvuutta julkisista latausasemista. 

Ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua sähkötöissä? Ota yhteyttä nyt ja kerro meille, miten voimme auttaa! Täytä alla oleva lomake ja anna tietoa tarpeistasi. Me Vaasan Sähköpalvelut Oy:ssä olemme valmiita tarjoamaan ammattitaitoista apua kaikenlaisiin sähköalan töihin. Olipa kyseessä uudisasennus, korjaus tai huolto, olemme täällä varmistamassa, että sähkötyösi suoritetaan turvallisesti ja tehokkaasti. Aloita projekti kanssamme jo tänään!