Meistä

Vaasan Sähköasennus Oy

Sähkötyöt ammattitaidolla 30 vuoden kokemuksella

Vaasan Sähköasennus Oy on vuonna 2001 perustettu, Vaasassa ja sen ympäristökunnissa toimiva täyden palvelun sähköurakointiliike. Yli kahden vuosikymmenen ajan olemme kasvaneet ja kehittyneet alamme asiantuntijaksi, tarjoten asiakkaillemme laadukasta palvelua ja ratkaisuja, jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksiin. Toimintamme kattaa laajan kirjon sähköalan palveluita, mukaan lukien sähkösuunnittelu, asennus, huolto ja tarvikkeiden myynti. Olemme monipuolinen kumppanin kaikissa sähköalan tarpeissanne. 

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi pyrimme jatkuvasti ylittämään odotuksenne sekä palvelun laadussa että asiantuntemuksessa. Vaasan Sähköasennus Oy:ssä ymmärrämme, että jokainen asiakas ja projekti on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri teidän tarpeitanne. Oli kyseessä sitten pieni kotitalous, suuri yritys tai julkinen laitos, meillä on taito ja kokemus varmistaa, että sähkötyönne suoritetaan turvallisesti, tehokkaasti ja kestävästi.

Kun valitsette Vaasan Sähköasennus Oy:n, voitte luottaa siihen, että olette valinneet luotettavan ja pätevän kumppanin kaikkiin sähköalan tarpeisiinne. Ota yhteyttä ja koe itse, miten ammattitaitomme ja sitoutumisemme laatuun voi auttaa teitä.

Ota yhteyttä!

Kiinnostaako ilmalämpöpumpun asennus? Ota yhteyttä meihin jo tänään! Täytä yhteydenottolomake ja kerro meille, mitä tarvitset. Asiantuntijamme Vaasan Sähköpalvelut Oy:ssä ovat valmiita neuvomaan sinua parhaan ilmalämpöpumppuratkaisun valinnassa ja asennuksessa. Aloita energiatehokkaampi ja mukavampi arki ilmalämpöpumpun avulla – olemme täällä auttamassa joka askeleella!