Mitsubishi

Mitsubishi Electric AY

Mitsubishi Electricin AY-malli tarjoaa hienostuneen ja hiljaisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät energiatehokasta ilmalämpöpumppua.

Tämän mallin sujuvat pyöristetyt reunat ja mattapintainen ulkoasu lisäävät sen tyylikkyyttä. Pienen ja kompaktin sisäyksikön voi helposti asentaa mihin tahansa kotona.

AY-malli on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat rauhallisuutta. Sen melutaso on vain 18 dB, mikä tarkoittaa, että se on erittäin hiljainen käytössä.

Lisäksi ilmalämpöpumpussa on likaa hylkivä pinnoite ja uudistettu itsepuhdistava toiminto, mikä auttaa pitämään laitteen puhtaana. Sen erikoissuodatin takaa, että sisäilma pysyy terveellisenä ja raikkaana.

Mitsubishi Electric RW

Me suomalaiset arvostamme kovia talviamme, jolloin kunnon pakkanen tuo oikean talven tuntua. Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu, joka on suunniteltu juuri Suomen kaltaisiin olosuhteisiin, tarjoaa tehokasta lämmitystä myös erittäin kylmissä ulkoilmaolosuhteissa.

Tämä laite hyödyntää uusinta, entistäkin tehokkaampaa teknologiaa, joka tuo säästöjä ja lisää asumismukavuutta päivittäin. Voit huoletta nauttia pakkasesta, sillä tämä ilmalämpöpumppu pitää kotisi lämpimänä kylmimpinäkin päivinä.

Mitsubishi Electric LN

Mitsubishi Electric LN -sarjan ilmalämpöpumppu erottuu markkinoilla sen nykyaikaisen designin, sisustukseen helposti sointuvan värinsä, erinomaisen energiatehokkuuden ja edistyksellisten teknisten ominaisuuksiensa ansiosta, jotka yhdessä kohottavat asumiskokemuksen Premium-luokkaan. Sen suosio Suomessa on merkittävä, mikä heijastuu siinä, että se on maan eniten myyty ilmalämpöpumppu.

Ota yhteyttä!

Valmiina aloittamaan sähkötyöt, asentamaan ilmalämpöpumpun tai päivittämään latausasemasi? Ota yhteyttä!

Täytä oheinen lomake ja kerro meille tarpeistasi. Olitpa sitten kotitalous, yritys tai julkinen toimija, meillä on osaamista ja kokemusta tarjota juuri sinulle sopivat ratkaisut. Aloita projektisi tänään – asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua jokaisessa vaiheessa.