Toshiba Haori DESIGN

Toshiba Haori DESIGN

Lisätietoja 0500560117

Lisää tarjouspyyntöön

Kuvaus

Paras energialuokka – tehokkaasti ja hiljaisesti

Toshiba Haori DESIGN ilmalämpöpumpun energialuokka on paras mahdollinen A+++ sekä viilennyksessä että lämmityksessä. Tämän takaa uusi, korkeamman tehokkuuden kompressori. Toshiban innovatiivisessa kompressoritekniikassa yhdistyvät esimerkillinen suorituskyky erinomaiseen luotettavuuteen. Se minimoi vaihtelut vakaan lämpötilan varmistamiseksi, parantaa tehokkuutta ja on samalla hyvin hiljainen. Toshiban invertteritekniikan ansiosta Haori DESIGN -ilmastointilaite tarkkailee ja säätää jäähdytys- ja lämmitystehoa jatkuvasti, sillä se säätelee kompressorin tehoa tarpeen mukaan.

A+++

 

 

 

ESITE

 

Kankaan suunnittelu ja ompelu

Nyt on aika päästää luovuus valloilleen. Etupaneelin elävöittämiseksi voit käyttää mitä tahansa taipuisaa kangasmateriaalia. Sinun ei tarvitse ryhtyä ottamaan mittaa mukana Haorin mukana tulleista kahdesta kankaasta, vaan voit ladata kankaan kaavan alta. Se on helppo viedä ompelijalle kangasmateriaalin kanssa tai ottaa oman ompelutyön pohjaksi!

Linkki Toshiba Haorin kankaan kaavaan

Jos ompelet uuden kankaan itse niin ota huomioon, että kangasta tarvitaan hieman enemmän, kuin mitä ilmalämpöpumpun ulkoiset mitat näyttävät olevan.

Sivuille sekä ylä- ja alapuolelle tarvitaan muutama sentti ylimääräistä kangasta sen kiinnittämiseksi etupaneelin sisäpuolella oleviin koukkuihin ja velcro-tarroihin. Huomaa, että kulmat tulee ommella päällekkäin niin, että ne muodostavat ”hupun”, joka on helppo viedä etupaneelin kulman yli. Yllä olevassa kaavassa on otettu huomioon kaikki mitat, joita noudattamalla lopputuloksesta tulee täydellinen!

Ompelukoneen käyttöön tottuneelle kyseessä on vain 30 minuutin työ. Mikäli et halua itse ryhtyä ompelutyöhön, voit viedä Haorin mukana tulleen päälliskankaan ja oman kankaasi ompelijalle.

Jotta kankaiden sävyt säilyvät mahdollisimman lähellä uutta, käyttämättömät kankaat kannattaa varastoida kuivaan tilaan. Näin kangas ei pääse päivettymään ja haalistumaan auringon säteiden vaikutuksesta.