Toshiba Premium

Toshiba Premium

Kuvaus

”Kotona paras – Toshiba Premium

Toshiba  Premium -ilmalämpöpumppu on oikea valinta suomalaisiin koteihin. Siinä on huippuluokan hyötysuhde sekä lämmitettäessä että jäähdytettäessä, eli se on tehokas ja taloudellinen. Vaikka Toshiba Premimissa on useita teknisiä ja toiminnallisia innovatiivisia ominaisuuksia, se on mukavan käyttäjäystävällinen ja erittäinen hiljainen.

Toshiba Premiumissa on huippuluokan hyötysuhde

Toshiba Premiumissa ilmalämpöpumpussa on huippuluokan hyötysuhde lämmitettäessä ja jäähdytettäessä, myös kompressorin eri pyörimisnopeuksilla. Toshiba Premiumissaon erittäin tehokas ilmalämpöpumppu laajemmalla tehoalueella ja suuremmalla lämmitysteholla. Vaikeissa olosuhteissa Toshiba Premium toimii nopeammin antaen korkean lämmitystehon. Lämpimämmällä ilmalla invertteri ohjaa kompressoria toimimaan pienemmällä kierrosteholla.

Energiatehokkuus kasvaa, kun laitteen virrankulutus säädetään 75 tai 50:een prosenttiin.

Ilmalämpöpumppumme on kuiskausta hiljaisempi

Sekä ulko- että sisäyksikkö ovat markkinoiden hiljaisimpia. Toshiba Arctic on erittäin hiljainen kaikilla käyntinopeuksilla, erityisesti Suomen olosuhteissa käytetyillä nopeuksilla. Arcticin äänenvoimakkuus on hiljaisimmillaan vain 20 dB.

Tehokas ja taloudellinen – niin lämmitettäessä kuin jäähdytettäessä. Myös kompressorin eri pyörimisnopeuksilla. Toshiba Premium on erittäin tehokas ilmalämpöpumppulaajemmalla tehoalueella ja suuremmalla lämmitysteholla. Energiatehokkuus kasvaa, kun laitteen virrankulutus
säädetään 75 tai 50:een prosenttiin.

Premium on erittäin hiljainen kaikilla käyntinopeuksilla, erityisesti Suomen olosuhteissa käytetyillä nopeuksilla.

Premium äänenvoimakkuus on hiljaisimmillaan vain20 dB.3D-ilmanvirtaus antaa mahdollisuuden sekoittaa ulos tulevaa ilmaa kuudella tavalla pysty- ja vaakasuunnassapidemmälle ja tasaisemmin.

Ilmansuodatusmekanismi raikastaa ilman ja tekee huoneilmasta terveellisempää. Plasma-ionisuodattimen negatiivisesti varautuneet ionit tuhoavat savun, pölyn ja hiukkaset.

Kondenssivesi poistaa nekin epäpuhtaudet kennosta, joita suodattimet eivät pysty suodattamaan. Kennostossa on vettä hylkivä pinnoite.

Tyylikäs Toshiba Premium on oikea valinta teknisesti, taloudellisesti ja toiminnallisesti.

Huippuluokan hyötysuhde
Kuiskausta hiljaisempi.
Innovatiivisia ominaisuuksia
Enemmän mahdollisuuksia ennakoida viikon kelejä:
Toshiba Arcticissa on viikkoajastin, jossa neljä erilaista asetusta päivää kohden sekä seitsemän asetusta viikon jaksolle.
Käyttämällä lämpöpumppua talviaikana ylläpitolämmityksellä sisälämpötila voidaan pitää 5–13 asteessa.
Kaukosäädin on käyttäjäystävällinen ja tyylikäs, siinä on iso LCD-näyttö, jossa kirkas taustavalo.
Toshiba Arctic on ohjattavissa myös älypuhelimella”


Pyydä tarjous

Perusasennus sisältää:

  • Seinäteline
  • 1 läpivienti ( ei betoni)
  • 3 metriä kylmäkuparia
  • Sähkösyöttö 4metriä
  • Turvakytkin
  • Asennus 60 km säteelle